Ми у Facebook
19.08.2014, 07:50

Гороскоп на 19 серпня: невеликий безлад

Цікавий день, буде багато контактів – корисних і просто приємних. Якщо хочете, щоб над вами потім не сміялись – спускайтесь з небес своїх фантазій і спробуйте зробити хоч щось конкретне.
Астрологічний прогноз: 19 серпня 2014, вівторок.

24 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (четверта чверть, спадає).

Вівторок багато в чому схожий на вчорашній понеділок. У багатьох – велика потреба у спілкуванні, цікавість до будь-якої інформації і невеликий безлад у справах.

Ранок і перша половина дня – чудова нагода поговорити з рідними, колегами, однодумцями. Маємо шанс бути почутими. Щоб розмови не перетворились на порожню балаканину, варто налаштуватися на практичну хвилю.

Сприятливий день для колективних справ, інтелектуальної і творчої діяльності, неважкої фізичної праці, спортивних змагань або участі в масових заходах. Можна починати довгострокові глобальні проекти, домовлятися, укладати угоди, закладати фундамент великих справ. Вдасться знайти порозуміння начальству і підлеглим, впорядкувати зовнішні зв’язки та простір навколо себе.

Непогано щось змінити у своєму іміджі – наприклад, купити якусь незвичну обновку, освіжити колір волосся, але стригтися небажано.

Гороскоп на тиждень 18 -24 серпня

Ввечері емоції та пристрасті буде важко контролювати. Остерігайтесь грубої соловічої сили. Довіртесь інтуїції – у відповідальний момент вона не підведе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами