Ми у Facebook
30.08.2014, 16:06

Скільки коштує зібрати дитину до школи на Перше вересня

До нового навчального року залишилося менша двох днів. Можливо, хтось іще не встиг придбати усе необхідне для навчання? Тоді читайте наш огляд про те, скільки коштує зібрати дитину до школи і що потрібно врахувати при виборі шкільного приладдя!
Шкільна форма, зошити, портфель, спортивний костюм, щоденник – це ще далеко не весь перелік того, що потрібно придбати школярам до Першого вересня. Батьки разом із школярами поспішають на ярмарки, ринки та до магазинів, щоб придбати усе необхідне для нового навчального року. У широкому асортименті товарів для школи можна розгубитися, тому ми пропонуємо вам кілька корисних порад як обрати шкільні приналежності та дізнаємося скільки коштує зібрати дитину до 1 вересня.

Найкраще обирати всі товари для школи разом із дитиною. Тоді не складеться ситуація, коли форма дитині не сподобається, спортивний костюм буде замалим, а у зошитах, які ви брали, школяр не захоче писати. Крім того, рекомендують перед походом за усім необхідним для школи скласти список, щоб не накупити зайвого і не забути найважливішого.

Рівненський письменник Олександр Ірванець може отримати 35 тисяч євро

- Багато хто питає моделі ві­тчизняних виробників. Вони хоч дорожчі, але й якісніші, - розповідають продавці.

На ринках Рівного шкільна форма коштуватиме від 1000 до 2000 гривень. Рекомендують придбати два комплекти форми одразу, щоб була на зміну.

Невід’ємним атрибутом для учнів молодшої школи є портфель. Старшкокласники переважно обирають сумки на одне плече. Якщо портфель вибрати неправильно, то у дитини може неправильно сформуватися постава. Ціна на портфелі може варіюватися від 75 до 250 гривень.



Скільки коштує зібрати першокласника до школи у 2014?

Педагоги рекомендують не економити на зошитах, так як погана якість паперу може погано позначитися на зорі школяра. Головна вимога: папір має бути матовою, кольору топленого молока, а клітини і лінії чіткими. Що стосується питання, купувати зошити з яскравими або простими обкладинками, то багато фахівців вважають, що барвисті картинки можуть відволікати увагу дитини від навчання.

Найдешевший зошит трохи більше гривні, а минулого року такий же можна було придбати за 80 копійок. Крім того, школяру потрібен ще цілий комплект ручок, олімців, пензликів, пенал, кольорові олівці, фарби. А ще коректор, пластилін, тека, підставка для книг... На це батьки повинні готуватися викласти не менше від 300 до 500 гривень.



Рівненська студентка об’їхала навколо світу

На заняття з фізичного виховання потрібен зручний спортивний костюм, в якому дитина змогла би займатися спортом. Варто пам’ятати, що у формі ди­тина буде рухатися, бігати. Тож найважливіша вимога до неї – тканина має дихати. Спортивка повинна мати підкладку, можна сіточку, бажано натуральну. Фор­му краще купувати з дитиною, щоб вона приміряла, чи зручно у ній. Також варто купити декілька натуральних майок і футболок, які одягатимуть під спортивну куртку і в яких можна займатися у теплу погоду, або в спортивно­му залі.

Якісна спортивна форма на учня початкової школи цьогоріч вартує 500-700 гривень. Та мож­на знайти й дешевші моделі гір­шої якості.

33tv.com.ua
33tv.com.ua





На правах реклами