Ми у Facebook
21.08.2014, 07:40

Гороскоп на 21 серпня: більше роботи, менше показухи

Мінливий настрій, багато дрібної суєти. В цілому день не можна назвати безтолковим, якщо не ображатися на критику, взяти себе в руки і просто робити свою роботу.
Астрологічний прогноз: 21 серпня 2014, четвер.

26 місячна доба. Місяць у знаку Рака (четверта чверть, спадає).

Ранок четверга сприятливий для багатьох активних, ділових, відповідальних людей. Навіть набридлі повсякденні домашні обов’язки виконуватимуться з ентузіазмом та навіть задоволенням.

З грошима та комерцією справи підуть жвавіше. Покупки - вдалі, витрати – розумні. Добре домовлятися з близькими людьми про якісь спільні плани, обговорювати з батьками та надійними друзями особисті проблеми.

Гороскоп на тиждень 18 -24 серпня

Однак у середині дня уникайте порожньої метушні, зайвої реклами та показухи, заздрощів, інтриг, сумнівних оборудок, сварок та скандалів невідомо заради чого чи тільки для того, щоб показати, «хто розумний, а хто дурний». Не випадково символами 26 дня Місяця астрологи називають Жабу та Болото.

Менше хваліться й не надто перебільшуйте свої власні досягнення. А щоб не було стресу від суперечок, хто заслужив більше, вчасно замовкніть і добре попрацюйте фізично, зробіть щось корисне і для себе, і для ближніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на август 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами