Ми у Facebook
21.08.2014, 10:31

Рівненщина: інформація про скоєння крадіжок за 20 серпня

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області, за минулу добу до міліції надійшло 18 повідомлень про скоєння крадіжок. За 13 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вашій увазі деякі з них.
- Міліціонери встановили, що крадіжку велосипеду з під’їзду будинку рівнянки 46-річної Наталії скоїв раніше судимий 28-річний місцевий мешканець Антон. Зловмисник заподіяв жінці матеріальний збиток в розмірі 1 000 гривень.

- До правоохоронців звернулась 31-річна Людмила, жителька міста Костопіль та повідомила, що перебуваючи у будинку свого родича теж у Костополі, невідома особа викрала її мобільний телефон. Міліціонери встановили, що крадіжку телефону скоїв місцевий мешканець 29-річний Володимир. Сума збитку встановлюється.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку 25-річного Віталія, жителя міста Дубно скоїв місцевий мешканець 42-річний Павло. Зловмисник викрав з будинку DVD, пульт, зарядні пристрої, антени та інші предмети. Правоохоронці встановлюють суму збитку та проводять досудове розслідування.





На правах реклами