Ми у Facebook
21.08.2014, 12:15

На Пагорбі Слави розпочнуться нові роботи

Щоправда, скандального будівництва на Пагорбі Слави у Рівному не буде. А от дитяче містечко там з`явиться. За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, цей проект повністю профінансував один із банків. Ціна питання - 60 тисяч гривень.
Усі елементи дитячого містечка для Пагорбу Слави привозять з Луцька, наразі частина з них на складі Тресту зеленого господарства. Найближчими днями довезуть решту і комунальники візьмуться до встановлення. Увесь проект коштує 60 тисяч гривень, його повністю профінансував один із банків-партнерів міськради.

Олена Москальчук, заступник начальника УЖКГ Рівного:
"Туди входять два великих ігрових комплекси: один для маленьких діток і один для старших - 4 гойдалки, пісочниця, ігрове авто, 4 лавочки".

Рівненщина: Радивилів відзначить 450-річчя

Дитяче містечко виросте на Пагорбі Слави неподалік головної алеї і за метрів 50 від дороги.

Олена Москальчук, заступник начальника УЖКГ Рівного: "Тут відбулась зустріч міського голови з мамочками, спільно вибирали це місце, щоб не було в глибині самого парку і щоб рівніша була місцевість".

Усе робитимуть на совість, запевняє Олена Москальчук: кожен елемент укріплять в бетоні, щоб не було нещасних випадків.

Іван Марчук, журналіст:
"Для дитячого містечка тут відвели приблизно 100 квадратних метрів землі. Комунальники обіцяють: здорові дерева не чіпатимуть, а от із сухими доведеться попрощатись".

На місці майбутнього дитячого містечка сьогодні граються мами з дітками просто на простирадлах. Ідею міської влади схвалюють одноголосно, особливо ті, у кого в дворі із дитиною погратись ніде.

Замість незаконного будівництва на Пагорбі Слави з'явиться дитяче містечко

Світлана, мама: "Доводиться іти в інший двір, гуляти там, але не завжди добре на це дивляться сусіди з того двору. Доводиться виходити з ковдрою, іграшками і самотужки тут гратись. Ідея майданчика класна".

Роботи над містечком розпочнуться з дня на день. Ну а по завершенні його передадуть на баланс Тресту зеленого господарства.

Володимир Хомко, міський голова Рівного: "Це буде великий дитячий майданчик. Думаю, що до Дня міста його встановимо. Уже зараз розвантажили половину цього майданчика, він зроблений зі спеціальної фанери, дуже дорогий майданчик. Це буде таким регіональним майданчиком для всього того мікрорайону, щоб діти з мамами могли там відпочивати"





На правах реклами