Ми у Facebook
24.08.2014, 17:59

Вітання з Днем Незалежності від очільників Рівненщини

Пропонуємо ознайомитися з вітаннями з головним святом країни - Днем Незалежності від очільників краю - голови Рівненської ОДА Сергія Рибачка, голови облради Михайла Кириллова та міського голови Володимира Хомка.
У своїх вітаннях очільники краю бажали найголовінішого - миру та спокою в країні.

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок:

"Шановна громадо! Сьогодні Україна переживає чи не найтяжчі часи за всю історію незалежності. Ми думали, що двадцять три роки тому боротьба нашого народу за незалежну країну закінчилася. Але тепер ми бачимо, що вона тільки починається. Нині ми знову змушені обороняти нашу незалежність зі зброєю в руках. Події останніх місяців засвідчили хиткість миру і спокою. Кращі сини України, не шкодуючи себе, демонструють неабияку мужність і патріотизм. На жаль, ця неоголошена війна забирає найкращих. Нас підтримує багато людей і країн. А тому, ми обов’язково виграємо цю непросту боротьбу. Адже тільки у власній державі ми можемо бути вільними. Слава Україні! Слава її героям!"

Голова обласної ради Михайло Кириллов:

Дорогі брати і сестри українці! Незалежність — найвища цінність для кожної країни. Боронити її — найвищий обов’язок і честь. У непростих умовах Україна зустрічає День Незалежності. Сьогодні, зі зброєю в руках ми змушені доводити всьому світу, що ми вільна та горда нація. Сотні кращих синів України ціною крові захищають нашу незалежність. Ціна нашої боротьби величезна. Однак, ми готові її заплатити. Перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім і прийдешніми поколіннями ми відповідаємо за майбутнє країни. Тому впевнений: Україна обов’язково переможе, бо з нами «правда, з нами сила, і воля святая». Нехай успіх супроводжує кожне благородне починання, яке примножуватиме славу України. Божого благословення нам та миру рідній Батьківщині! Слава Україні!

Рівне: У День Незалежності провели міжконфесійний молебень [+Фото]

Міський голова Рівного Володимир Хомко:

Шановні рівняни! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди найбільшого національного свята — Днем незалежності України! Попереду у нас ще багато випробувань, але я переконаний, що спільними зусиллями всіх українців, і на сході і на заході нам вдасться досягти омріяного процвітання нашої країни.І сьогодні, у цей надважкий, переломний для нашої держави час, наше місто, наша громада, згуртувалася і з усіх сил допомагає війську боронити нашу свободу та незалежність, наше святе право жити на своїй рідній землі у вільній, демократичній, європейській Україні. На заваді агресору, постали сотні рівненських вояків, тисячі волонтерів, десятки тисяч простих рівнян. Тож бажаю Вам, шановні рівняни, оптимізму, миру та злагоди на нашій рідній українській землі, мудрості і натхнення сьогодні та завжди, щасливої долі кожній родині, у рідному місті, у єдиній державі. Слава Україні!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ