Ми у Facebook
12.04.2015, 10:45

Священик з Рівненщини написав молитву за Україну

Рівненський священик, випускник Національного університету "Острозька академія" Богдан Стрикалюк написав молитву за мир та спокій в Україні.
Пропонуємо вам ознайомитися з текстом молитви та при бажанні використовувати її під час ранніх та вечірніх молитов.

Боже Всемогутній, Творець неба і землі, всього видимого і невидимого. Споглянь милосердним Твоїм оком на нашу українську землю, що ненавистю і злобою наповнена, і охолола без любові.

Просвіти народ Твій, що в темряві непізнання блукає і виведи його на істинне Твоє світло, подай розуміння кожному, що на все є свята Твоя воля. Бо Ти чуєш молитву праведників та грішників і не заховається від погляду Твого усіляке зло.

Благодійний фонд збирає кошти сиротам із зруйнованих бойовками дитячих будинків

Наповни Господи наше серце любов’ю до Тебе, а душі наші осяй невидимою благодаттю Святого Твого Духа. Щоб брат був як брат, сестра як сестра в єдиному розумінні, слові і християнському дусі визнавали Тебе Єдиного Господа Ісуса Христа, що заради нашого спасіння прийшов і воскресив гріхом зотлілу природу нашого тіла.
Боже, пошли миру і спокою нашій державі, народу, охорони наше українське воїнство, що мужньо і справедливо захищає нас, дай їм сили, утверди в них всемогутню любов, честь і гідність, оберігай їх під небесним Твоїм заступництвом і молитвами Пречистої Твоєї Матері. Знаємо що великим є Твоє милосердя до нас і справедливий Твій Суд.Не пройди мимо слуг Твоїх, доторкнися правицею Своєю до покалічених і тілесно поранених воїнів, що ціною свого життя захищають наш мир і спокій, віддано служать українському народу, не дай їм загинути, але дозволь повернутися усім живими до своїх батьків та рідного дому. Не наша, а Твоя нехай буде воля, Господи, спаси і помилуй нас, грішних.

Прости Господи провини і беззаконня людські, очисти душі наші, зміцни віру християнську і даруй кращу долю і поліття плодів земних для усіх нас, що в покорі схиляємо голови свої перед всемогутньою державою Святої Єдиносущної Животворчої і Нероздільної Тройці – Отця і Сина і Святого Духа, навіки віків. Амінь.





На правах реклами