Ми у Facebook
27.08.2014, 13:25

Києво-Могилянська бізнес-школа в Рівному

Вже цієї осені Києво-Могилянська бізнес-школа за підтримки Smart People починає серію навчальних програм, спеціально розроблених для бізнес-спільноти Рівненщини. Рівняни отримають унікальну можливість навчатися у кращих фахівців країни, не виїжджаючи з Рівного!
Перший модуль - “Школа управління продажем”, 17-18 жовтня. Михайло Винницький, доктор економічної соціології Кембриджського університету, досвідчений управлінець в сфері продажів, професор kmbs, проведе навчальну програму для власників та керівників компаній, директорів з маркетингу, директорів з продажів, регіональних менеджерів та всіх, хто приймає рішення в компанії щодо стратегії продажу. Михайло розповість про сучасні підходи до стратегічного управління продажем в компанії та про побудову системного відділу продажу.

Детальніше про програму “Школи управління продажем” у Рівному

Михайло Винницький про “Школу управління продажем”

Наступний модуль kmbs у Рівному відбудеться у листопаді. 14-15 листопада, Ярослава Лоянич, лідер HR-напрямку kmbs, проведе навчальну програму “HR для перших осіб компаній”. На програмі ми будемо розбиратися, чому так складно знайти «правильних» людей та HR-ів, які їх «правильно» підберуть, а також як налаштувати HR-систему так, щоб її робота забезпечувала довгострокові результати для бізнесу.

Після завершення кожного навчального модулю випускники отримають сертифікат Києво-Могилянської бізнес-школи.

Координатор проекту - Тарас Комаренко. Більше інформації про умови участі у навчальних програмах kmbs у Рівному Ви можете дізнатися, зателефонувавши за номером 067 382 10 74. Або ж пишіть на taraskomarenko@gmail.com





На правах реклами