Ми у Facebook
29.08.2014, 14:41

ФІОЛЕТ відзначить 5-річчя існування великим концертом у Львові

Українські рокери ФІОЛЕТ з луцькою пропискою восени 2014-го року відзначатимуть 5-річчя існування гурту. Музиканти запланували декілька великих концертів, на яких разом зі своїми шанувальниками відзначать першу круглу дату в історії своєї ватаги.

28 вересня ФІОЛЕТ завітає з великою сольною програмою до Львова, де у клубі «Пікассо» відіграє понад двогодинний концерт з кращих пісень гурту за 5 років. Обіцяють музиканти і сюрпризи і зіркових гостей.

«Певно, ми дійшли до тої точки, коли по мірках музичних навряд можемо називатися молодим гуртом. Відповідно, новому віковому рівню треба відповідати:) Львівський концерт буде одним із найбільших наших клубних виступів в історії гурту. Постараємося і зі звуком, і зі світлом. Відтак, підготовку починаємо вже нині. То має бути гарне свято доброї музики, яке повинно сподобатися всім присутнім!», - розповів про запланований захід лідер і вокаліст гурту Сергій Мартинюк.


Гурт "Антитіла" приїде на запрошення рівнян


Як зазначають музиканти, концертів до 5-річчя гурту буде декілька. Зокрема, на львівський ФІОЛЕТ планує зібрати своїх шанувальників із інших міст західного регіону України.

Нагадаємо, що початку року команда розродилася новим альбомом «Вігвам», на підтримку якого ФІОЛЕТ провів всеукраїнський клубний тур, котрий не зважаючи на буремні події в країні, минув успішно та насичено. Альбом отримав величезну кількість схвальних відгуків як від шанувальників гурту, так і від музичних критиків та журналістів.


Квитки можна придбати: http://kasa.in.ua/ та онлайн http://2event.com





На правах реклами