Ми у Facebook
30.08.2014, 11:47

Осіння дієта допоможе схуднути за тиждень

Дієта, заснована на споживанні овочів, дозволяє очистити організм і схуднути за тиждень на 5-7 кг.
Осіння дієта повинна включати в себе овочі та фрукти, що становить не менше 60% від загального раціону. 20% - вуглеводи, натуральні цукри (наприклад, мед, сухофрукти), 20% - рослинні білки, інформує NewsMarket.

М'ясо, птицю, рибу потрібно повністю виключити з раціону. Забороняється вживати цукор і оброблені продукти, наприклад, консерви, хлібобулочні вироби. І, головне, забороняється сіль. У ці розвантажувальні дні потрібно їсти тільки натуральні продукти, чим природніший буде смак, тим краще, тому відмовитися потрібно не тільки від солі і цукру, але і від різних спецій.

Дуже добре, якщо в ці дні ви будете багато гуляти, спати достатню кількість часу, робити різні процедури детоксикації.

Щоб забути про осінню депресію, більше спілкуйтеся з людьми [+ПОРАДИ]

Тижневий раціон потрібно розпланувати так, щоб він включав щодня фруктовий сік, овочевий салат, заправлений оливковою олією або лимонним соком, горіхи. Не менше 2-3 разів мають бути овочі на пару або запечені овочі. Додатково до цього щодня має бути близько 100 гр цільнозернового хліба.

Дієтологи стверджують, що овочева дієта сприяє не тільки схудненню, але й очищенню організму. А люди, які страждають від хронічних запорів, гіпертонії, можуть ще й нормалізувати своє самопочуття без застосування ліків. Крім того, овочева дієта ще й загострить смакові сприйняття, а кількість спожитої солі знизиться сама собою.

Чому потепління восени називають "бабиним" літом?

Але якщо ви маєте якісь важкі хронічні захворювання, порадьтеся щодо дієти з вашим лікарем.





На правах реклами