Ми у Facebook
13.09.2014, 16:50

Дзідзьо вже сьогодні виступить у Рівному [Фото+Відео]

Масштабний концерт за участю зірок української естради пройде 13 вересня на стадіоні "Мототрек" у Рівному. Для рівнян виступлять гурти "DZIDZIO", "Антитіла" та реп-виконавець VovaZiLvova.
Як повідомляють організатори, виступ на стадіоні «Мототрек» для "DZIDZIO" стане фінальним концертом Всеукраїнського туру єднання, з яким від початку року артисти, під брендом «МЕГАПОДІЯ», їздили містами України. Хлопці виступили як на Заході, так і на Сході країни. У 16 містах - від Ужгорода до Харкова, від Чернівців до Полтави, від Ковеля до Вінниці артисти їздили із патріотичними закликами до об’єднання українців і збереження цілісності країни. Всеукраїнський тур завершиться грандіозним концертом у Рівному.

ВІДЕО: Освідчення в коханні на концерті Дзідзьо у Рівному

Цьогоріч око глядача потішать не лише артисти, а й великий екран позаду них. Ведучим вечора буде MC GONIBEZ. Публіку розігріватиме також резидент святкового агентства «Мегаподія» та знаний у Рівному діджей X-RAY. Після чого рівнян розважатимуть: репер VovaZiLvova, гурти "Антитіла" та "DZIDZIO". VovaZiLvova та гурт "DZIDZIO" також потішать публіку дуетом.

ФОТО: Дзідзьо і "Скрябін" у Рівному

Як і минулого року цьогоріч діти до 7 років у супроводі батьків зможуть відвідати захід безкоштовно. Діти до 14 років зможуть відпочивати у дитячій зоні. Частину грошей, зібраних від продажу квитків, музиканти разом з організаторами планують передати українським воякам.



Квитки можна придбати у магазинах Muzzon. Ціна - від 79 до 109 грн.





На правах реклами