Ми у Facebook
01.09.2014, 07:40

Гороскоп на 1 вересня: встигнути за часом і нарешті змінитися

На першому місці – діти, робота, навчання, родина, рідний дім. Намагайтесь менше нервувати й метушитися. Більше діла, менше слів – і зусилля дадуть потрібний ефект.
Астрологічний прогноз: 1 вересня 2014, понеділок.

7/8 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (перша чверть, росте).

Перша половина дня принесе багато емоцій, приємних і не дуже хвилювань. Ми поспішатимемо, не встигатимемо, можемо щось забути, загубити, наговорити купу неприємних речей…

Особливий стрес переживатимуть діти, жінки та дівчата. Ще б пак – у багатьох 1 вересня, початок нового навчального року чи перший робочий день. А це не завжди легко - потрапити з корабля на бал й одразу ж включитись в зовсім інший життєвий ритм…

Гороскоп на тиждень 1 – 7 вересня

Як і в неділю, буде важко легко заплутатись в інформації, щось сказати не те або зробити неправильний вибір. Важливо встигнути за часом й колективом. Будь-яка творча думка буде сприйнята на ура.

Гостро постануть фінансові питання й необхідність терміново знайти гроші на якісь покупки та організаційні витрати.

Нові знайомства не зовсім серйозні. Здоров`я прямо пропорційне настрою.

А от друга половина дня і вечір будуть дуже несхожими на метушливий і неспокійний ранок. Час ніби зупиниться, не треба нікуди бігти, щось вирішувати… Уфф, можна трохи розслабитися, відпочити, перевести подих і… нарешті змінитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на сентябрь 2014
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами