Ми у Facebook
01.09.2014, 15:54

У Рівному завершився благодійний міжнародний джазовий фестиваль [Фото+Відео]

У Рівному завершився VІІ благодійний міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014».

Три дні музиканти з України, Польщі, Куби, Франції, Шотландії та США дарували своє мистецтво рівнянам та гостям на сценах і площах міста. Фестиваль цього року — це не свято, а швидше за все, акція протесту проти війни та ствердження перемоги в боротьбі за життя.



У Рівному організували пункт збору книг та преси для поранених бійців



«Make jazz! Not war!» — під таким гаслом організатори фестивалю Рівненський джазовий клуб «Джем», партнери та меценати дійства та музиканти об’єднались задля мети — зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України та підняти дух людей, вселити віру в перемогу музики та любові над агресією.



У Рівному провели патріотичні заходи для підтримки військових

У підсумку волонтери та організатори фестивалю зібрали 33793 гривні на потреби рівненських військових. Дві тисячі гривень додатково зібрали київські джазмени-учасники фестивалю. Передаючи зібрані кошти для закупівлі засобів зв’язку та амуніції волонтерам «Допомога армії-Рівне»на гала-концерті в рівненському драмтеатрі, організатори пообіцяли обов’язково оприлюднити звіт волонтерів про придбане та відправлене солдатам. А ще на завершені прозвучало, що наступний фестиваль стане святом і що ніколи більше його не будуть розпочинати його з хвилини мовчання!





На правах реклами