Ми у Facebook
02.09.2014, 07:40

Гороскоп на 2 вересня: далеке стає близьким

Ділова активність сьогодні на найвищому рівні. Цим варто скористатись, проявити ініціативу, рішучість, наполегливість і… опинитись у потрібний час у потрібному місці. Навіть якщо це далеко від дому.
Астрологічний прогноз: 2 вересня 2014, вівторок.

8/9 місячна доба. Місяць у знаку Стрільця (перша чверть, росте).

Бадьорий ранок, насичений різноманітними подіями та зустрічами день, бойовий настрій ввечері.

Ще б пак, скажете ви: початок навчального року, нові враження! Астрологи ж обов’язково підкреслять: сьогодні панує покровитель вівторка – войовнича планета Марс. А Місяць увійшов у сузір’я Стрільця - теж енергійний знак, що належить до стихії вогню.

Широкі можливості відкриваються перед тими, хто не сидить на місці, прагне успіху в житті, розвитку, професійного та кар’єрного росту. Активні, амбітні та кмітливі люди неодмінно скористаються шансом, який дають сьогодні зірки.

Добре брати ініціативу й командування на себе. Оскільки у родині та колективі це не завжди проходить гладко, можливі конфліктні ситуації та образи тих, хто залишиться у хвості чи навіть за бортом…

Вдалі покупки, поїздки, подорожі, цікаві лекції, екскурсії, нові навчальні предмети та нові знайомства.

Однак бізнесові зустрічі, комерційні оборудки та політичні перемовини будуть проходити досить напружено. Тут розгорнеться справжня боротьба не просто за місце під сонцем, а за елементарне виживання. Ніхто не захоче поступатися лідерством і своєю особистою вигодою.

А от стосунки з близькими людьми, друзями, колегами, однокласниками та однокурсниками будуть приємними, цікавими, веселими. Вас підтримають, підстрахують.

Гороскоп на тиждень 1 – 7 вересня

Вечір може принести якісь халепи й переживання, тому краще відволіктись від неприємних думок якоюсь монотонною фізичною роботою, нарешті прибрати, зайнятися фітнесом, покататись на велосипеді чи пішки прогулятись перед сном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на сентябрь 2014 Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами