Ми у Facebook
02.09.2014, 11:17

Спеціалісти Google з Ірландії та Швейцарії завітають на Рівненщину

Майданчиками для втілення проекту «Цифрове перетворення Рівненської області» стануть Національний університут водного господарства та прородокористування і Острозька академія.
4 вересня спеціаліст Google по роботі з веб-майстрами Андрій Ліпатцев (Ірландія) та Марія Моєва (Швейцарія) проведуть семінари на Рівненщині. На семінарі по картографу можна буде дізнатися як наносити свій дім, організацію чи підприємство на карти Google. Розпочнеться захід о 10-й годині в Острозі (вул.Семінарська, 2 — Острозька академія ауд. 22).

Поради рівнянам: як поводитись під час інформаційної війни

Інший семінар по роботі з пошуковою системою Google буде цікавий початківцям веб-майстрам, власникам підприємств, керівникам інтернет-проектів, які створюють, оновлюють і просувають веб-сайти в Інтернеті. Цей тренінг складатиметься з трьох частин і пройде в Рівному в головному корпусі НУВГП (вул.Соборна, 11). Початок заходу — о 10.00.

Проект «Цифрове перетворення Рівненської області» відбувається за підтримки Рівненської обласної державної адміністрації та Рівненської обласної ради.





На правах реклами