Ми у Facebook
05.09.2014, 17:09

Рівненщина: правоохоронці ліквідували тютюновий трафік

Працівники податкової міліції Рівненської області та Головного оперативного управління Державної фіскальної служби України провели вдалу операцію, ліквідувавши підпільний трафік тютюнових виробів.
ГУ Міндоходів у Рівненській області повідомляють, що у порушників закону України було вилучено понад 180 000 пачок сигарет іноземного (Росія, Білорусь) та вітчизняного виробництва без марок акцизного збору встановленого зразка. Дана продукція зберігалася у 2-х магазинах та складських приміщеннях в сільській місцевості та у приватному помешканні в районному центрі.

На Рівненщині чоловік розгулював вулицями з набоями в кишені

Також співробітники Державної фіскальної служби вилучили 3 900 пляшок горілки та 300 л. рідини із характерним запахом спирту. Наголошується, що загальна вартість вилучених підакцизних товарів перевищує 2 млн. грн.

Наразі триває досудове розслідування. Законодавство України передбачає кримінальну відповідальність за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів у вигляді штрафу від 1 до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

На Рівненщині міліціонери вилучили у молодика марихуану


Шановні громадяни! Якщо вам стало відомо про факти продажу фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів, зателефонуйте в чергову частину оперативного управління Міндоходів у Рівненській області (0362) 692-588.

Від активної громадянської позиції кожного залежить, як швидко полиці магазинів та закладів громадського харчування області будуть очищені від контрафактної продукції.





На правах реклами