Ми у Facebook
03.09.2014, 17:51

Рівненські водії і далі паркуються на тротуарах вулиці 16 Липня [+Фото]

Водії ігнорують безкоштовну стоянку на 16 Липня.
Автостоянка на вулиці 16 Липня у Рівному навпроти лікувально-діагностичного центру, яка до цього майже рік була порожня, не використовується водіями за призначенням. Вони просто її ігнорують і паркують свої автомобілі на тротуарі у два ряди.

Таке нахабство обурює рівнян, тож вони просять навести тут лад і привчити водіїв до порядку.

Рівне: На захаращеній автостоянці на 16 Липня дозволили безкоштовно паркуватися

- Найближчим часом ми тут встановимо бетонні обмежувачі руху у формі конусів, які фізично перешкоджатимуть водіям заїжджати на тротуар. Таким чином ця проблема вирішиться. А все через те, що Законом не заборонено паркуватися на тротуарі, - уточнив міський голова Рівного Володимир Хомко.



Як повідомляв OGO.ua, близько місяця тому запрацювала згадана вище автостоянка. Для зручності автовласників в’їзд до останньої було заасфальтовано, а на тротуарі покладено нову бруківку. Якщо раніше стоянка була платною, то наразі платити за її використання вже не треба.



Стоянка порожня, а машини паркують на тротуарі [ФОТОФАКТ]

Нагадаємо, потреба у відкритті стоянки була зумовлена захаращеністю тротуарів поблизу діагностичного центру автотранспортними засобами. Наразі навколо парковки встановлено паркан, який уже на цьому тижні буде розмальований вихованцями Рівненської дитячої художньої школи.



Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.





На правах реклами