Ми у Facebook
07.09.2014, 13:12

Вчені знають, скільки разів на тиждень потрібно займатися сексом

Вчені пояснили, як кількість сексу комплексно впливає на організм людини.
Залежно від того, скільки разів на тиждень займатися сексом, можна отримати різні переваги. Такий висновок зробили вчені.

Заняття сексом 1 раз на тиждень корисно для тих, хто хоче схуднути.

Заняття сексом 2 рази на тиждень запобігає виникненню застудних захворювань, оскільки в результаті - на 30% збільшується рівень імуноглобуліну А, який захищає від різноманітних хвороб.

Заняття сексом 3 рази корисні для серця, оскільки стимулюють серцевий ритм і кров'яний потік, а ризик інсульту знижується майже вдвічі.

Секс 4 рази на тиждень корисний для шкіри, так як під час цього процесу виробляється гормон росту, який приводить до зниження жиру в організмі, а шкіра стає більш гладкою і пружною.

Секс в кількості 5 разів на тиждень сприятливо позначається на світогляді. Частий секс пов'язаний з підвищенням оптимізму, енергії, уваги і творчості.

Секс 6 разів на тиждень корисний для мозку, оскільки збільшує приплив крові до нього і сприяє розвитку інтелектуальних здібностей.

Нарешті, секс 7 разів на тиждень покращує настрій. Регулярний секс значно знижує рівень занепокоєння через вироблення ендорфінів.

Так що, кохайтеся і будьте щасливі! ;)





На правах реклами