Ми у Facebook
09.09.2014, 10:56

Футбол. Євро-2016: Україна вдома програє Словаччині [+Відео]

Провівши два різних по грі тайми, збірна України поступилась вдома збірні Словаччині із мінімальним рахунком 0:1.
Перший тайм наша команда просто провалила. Фоменко провів експерименти, випустивши на поле одного дебютанта Ковальчука та перевівши номінального опорного хавбека Едмара в атакуючого півзахисника. Саме в першій половині гри ми й пропустили.

Надії на забитий гол в України виникали здебільше при штрафних та кутових ударах. По іншому гра у нас зовсім не клеїлась.

На 17-й хвилині матчу наші захисники провалилися Мак без особливих перешкод майже на лінії штрафної отримав м'яч, спокійно розвернувся, пролетів повз суперників, вдарив по м’ячу та забив Пятову.

Перші гольові моменти підопічні Фоменка почали створювати під кінець тайму, коли шикарні моменти мали Степаненко і Зозуля, але обидва їх не використали. Перший після ідеальної подачі пробив головою прямо в руки воротарю, а другий в падінні «рибкою» не влучив у порожні ворота...

Після перерви синьо-жовті продовжили душити Словаччину, але та міцно трималася. За перших десять хвилин Едмар поцілив у штангу. Далі Фоменко поміняв Ковальчука на Безуса. Зробити рахунок 1:1 міг той же Едмар, який на 64-й хвилині після подачі кутового на дальній штанзі пробив вище воріт.

На 81-й хвилині Громов замінив Гусєва. Вийшовши на поле, хавбек «Ворскли» не додав тої швидкості та гостроти в атаці, якої чекали від нього. З останніх сил українці намагалися вирвати хоча б нічию, але оборона словаків справлялася з усіма навісами. Під кінець тайму на кутовий пішов навіть Пятов, і з його допомогою українцям нарешті вдалося заштовхнути м'яч в сітку. Але суддя в цьому моменті зафіксував напад на воротаря словаків Козачика. Дійсно, напад був,але мінімальний, тому рішення судді досить неоднозначне.



Україна - Словаччина 0:1

Гол: Мак, 17

Україна: Пятов, Шевчук, Федецький, Ракицький, Кучер, Ковальчук (Безус, 65), Едмар, Степаненко, Гусєв (Громов, 81), Ярмоленко, Зозуля

Словаччина: Козачик, Пекарик, Дюріца, Дьомбер, Вайсс (Стох, 67), Німець (Кісс, 63), Губочан, Хамшик, Куцка, Мак (Дуріс, 90 +2), Печовскі

Попереджені: Степаненко, Ракицький, Безус, Федецький, Едмар - Куцка, Дюріца, Німець, Кісс

Суперники України по групі зіграли наступним чином:

Іспанія – Македонія 5:1

Люксембург – Білорусь 1:1





На правах реклами