Ми у Facebook
10.09.2014, 18:19

Випускниця "Острозької академії" коментує богослужіння зі Свято-Покровського кафедрального собору Рівного [+Відео]

Телеканал "Рівне 1" спільно з Рівненською єпархією УПЦ КП розпочали новий проект - трансляція богослужінь зі Свято-Покровського кафедрального собору міста Рівне. Разом із викладачем Рівненської духовної семінарії богослужіння коментує і наша колега, журналістка "ОГО" Ольга Данилюк.
Відтепер щонеділі та на великі свята глядачі Першого місцевого та відвідувачі сайту нашого телеканалу Рівне один крапка тіві матимуть можливість спостерігати за божественними літургіями у Свято-Покровському кафедральному соборі міста Рівне у режимі онлайн - на екранах своїх телевізорів та на моніторах компютерів.

ВІДЕО - Трансляція архієрейського богослужіння з Свято-Покровського кафедрального собору міста Рівне [+Відео]

Під час трансляції богослужіння глядачі та інтернет-користувачі чують коментар того, що відбувається в храмі. Таке коментування несе просвітницький характер, дозволяючи людям дізнатися більше про традиції церкви та зрозуміти зміст самої літургії. Разом із кліриком Свято-Покровського кафедрального собору, викладачем кафедри літургіки Рівненської духовної семінарії протоієреєм Миколаєм Капітулою богослужіння в ефірі коментує редактор “Рівненської газети”, магістр релігієзнавства, аспірантка Національного університету “Острозька академія” за спеціальністю “Філософія та релігієзнавство” Ольга Данилюк.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ТРАНСЛЯЦІЮ СВЯЩЕННОЇ ЛІТУРГІЇ





На правах реклами