Ми у Facebook
09.09.2014, 19:42

Сьогодні рівняни відзначають Міжнародний день краси

"Краса властива всьому здоровому... Вона є гармонія...", - писав Достоєвський. І в 21 столітті у світі зберігається ідеал краси. Для сучасних дітей та молоді - це не лише класичні параметри 90-60-90. Сьогодні цінується індивідуальність. Справжні еталони краси особистостей народжує ARTmodels®.
9 вересня щорічно відзначається Міжнародний день краси. Це свято кожного, але в особливості тих, хто створює справжнє мистецтво.



На території краси, позитиву і гармонії Ліночка уже більше 3 років. За цей час не мало досягнень і перемог. Маленька гордість титулованої Перлинки - це фото на обкладинці журналу ARTMODELS, що презентували в День народження торгової марки. Маленька чарівниця вже знається в красі. "Бажаю всім красивим рівнянкам, щоб не макіяж прикрашав обличчя, а чистота в очах і щирість у посмішці!)))) А я, як виросту, буду лікарем, який робить так, щоб люди були красиві і ніколи не старіли" - пообіцяла Ліна Корнійчук.









«Краса врятує світ! Напевне немає такої людини, яка б не чула цей вислів... Проте сама зараз ці слова, як на мене, є найактуальніші. Але звідки така сила в цієї "краси"? Думаю справжня краса - це не тільки зовнішні ознаки... Це, в першу чергу, стан душі, гармонія і позитив, і ще багато різних речей, які не можна домалювати фотошопом, але які дуже добре видно в погляді і посмішці!

Саме така глибока, гармонійна і небайдужа "краса", яка панує в серцях мільйонів, може врятувати цей світ! І нашу УКРАЇНУ!» - вважає хороший друг ARTmodels®, професійний фотограф Євген Фіщук.



А яка ж вона, красива людина? На мою думку, це людина, краса якої відображається у її очах. Красиву людину видно одразу. Вона щаслива, щира, радіє життю і любить свою роботу понад усе… Вона прагне бути на території краси, позитиву та гармонії. Саме у стінах ARTmodels® існує таємнича філософія відкриття справжньої краси людини, зрозуміти яку можна тільки при повній дотичності, довірі до тієї професійної команди, яка докладає максимум зусиль, аби якнайбільше донести до своїх вихованців той безцінний досвід, який ми набуваємо разом з року в рік, від проекту до проекту...
Дивлячись на вихованців та випускників Школи моделей ARTmodels®, маючи причетність до їх виховання, можу з гордістю сказати, що краса таки врятує світ!

Гарні та сексуальні чоловіки України та світу [+Фото]

Також, вітаю усіх з Міжнародним днем краси! Бажаю щоб Ви завжди були неповторними, щоб Вас завжди оточувала краса та гармонія, тепло та затишок, мир та спокій! Слава Україні! Такі думки у випускниці Школи та моделі Агентства ARTmodels®, а тепер викладача ШМ ARTmodels®, координатора проектів «Перлина Рівного», «Перлинка Рівного», «Бурштинова корона України», молодої мами Надії Пивовар.





Використовуючи лише декоративну косметику, майстри створюють справжні витвори мистецтва. Мар'яна Ігас вже багато років працює над створенням індивідуальних образів. Особлива пристрасть Мар'яни робота над образом моделей.

"Говорити про красу можна дуже довго - як сперечатися про те, що ідеальне та досконале, а що ні. Я вірю в те, що краса врятує світ і добро переможе зло... Знаю, що кожна жінка красива, варто лише приділити собі трішки часу і що красивий макіяж - це гіпноз, він підвищує впевненість у собі, що в свою чергу дозволяє відчувати себе на 100%. Тож вітаю усіх з ДНЕМ КРАСИ, і бажаю помічати її у дрібницях навколо", - вітає рівнян директор Школи моделей ARTmodels®, офіційний візажист усіх проектів та фотосесій Торгової марки ARTmodels® Мар'яна Ігас.





Стиліст Любов Шипукова народжує образи, які безсумнівно роблять святом кожен день. Її мистецтво - надихати: "Всіх рівнян, а особливо рівнянок вітаю з особливим днем – Міжнародним днем краси!!! Хочу, щоб кожна із нас в цей день згадала для чого Бог створив жінку... так, для любові і краси... краси, яка дає наснагу, яка творить дива, яка дає життєдайну енергію не тільки жінкам, але і чоловікам. Дорогі жінки, сьогодні і відтепер, кожен день, робіть легку вправу: вранці підійдіть до дзеркала у ванній кімнаті, подивіться собі у вічі і зізнайтесь цій прекрасній жінці у коханні: "Я тебе люблю"... всього три слова, але який таємний зміст... Після цього вам обов'язково захочеться зробити легкий макіяж, гарно вдягнутися і з чудовим настроєм вийти з дому. Саме так ваша зовнішня краса обов'язково буде підкріплена внутрішньою. Це будуть сяючі очі, відкрита посмішка, легкі рухи. Тільки уявіть, яке свято краси буде в нашому місті! І таким святковим ми можемо зробити кожен день! Зі святом вас, дорогі Рівняни! Краси нам і натхнення!".





Перукар Анна Болоніна творить на головах своїх клієнтів справжнісінькі шедеври. Для неї краса - це подарунок з неба та обов'язкова робота над собою.

«До Міжнародного дня краси хочу побажати усім без винятку намагатися бути МАСШТАБНО ГАРНИМИ! Адже в Бога немає некрасивих та безталанних людей! Зовнішня краса нічого не варта без внутрішнього світу людини. Хіба ви не згідні? Сьогодні для жінок є безліч різних дрібничок, щоб бути, як-то кажуть, "на висоті".

Працюючи з ARTmodels® декілька років поспіль, я впевнилась у тому, що всі, хто потрапив до цієї академії краси стали не просто привабливими людьми - вони розвинули у собі неабиякий талант. Браво ARTmodels® за те, що ви даруєте впевненість і красу багатьом людям!»





Засновник Торгової марки ARTmodels® Оксана Ігас приєднується до вітань своїх колег: «Дякую долі за честь працювати з такими красивими, талановитими, позитивними і гармонійними особистостями. Ми разом творимо таку неповторну, таку привабливу, таку щиру справжню українську красу-вроду.. То що таке краса?.. Краса - це суміш зовнішньої вроди та внутрішньої харизми. Краса - красиві думки, слова, вчинки. Красу видно, коли очі світяться щастям. Красу можна побачити, а можна відчути. Кожна людина надзвичайно красива. Тільки не кожна про це знає. Завдання нашої території краси, позитиву та гармонії допомогти побачити і відчути свою індивідуальну вроду, навчитися вміло за нею доглядати, постійно вдосконалювати і ефектно презентувати. На 110%!
У Міжнародний день краси щиро зичимо усім вміти насолоджуватися кожною хвилиною свого життя. Бо воно - прекрасне!.. Красиве!.. Класна річ, як не крути!!!»





Фото з архіву торгової марки ARTmodels®





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ