Ми у Facebook
11.09.2014, 15:09

У Рівному зняли заборону на торгівлю алкоголем вночі

У період революційних подій, у Рівному прийняли рекомендаційне рішення щодо заборони продажу алкогольних напоїв з 22 до 10 години.
Втім, на другому пленарному засіданні 42-ої сесії Рівнеради, під час розгляду питання про заборону торгівлі алкогольними напоями в нічний час, депутати таку ініціативу не підтримали.

Сесія Рівнеради не виділила землю "Ріверсайду"

Під час обговорення депутати пропонували поставити усіх реалізаторів алкоголю у рівні умови. Тим самим ввести заборону не лише для торговельних закладів, а й для барів, ресторанів та кафе. Також була пропозиція обмежити продаж алкогольних напоїв не з 22 до 10 години, як передбачав проект рішення, а з 24 до 10 години.


Рівненська влада перевірить маркування російських товарів


Інші ж депутати знаголошували на тому, що вночі торгує алкоголем дуже мала кількість торгових закладів і тому депутати будуть неправі, якщо підтримають таке рішення. У підсумку депутати зняли заборону на торгівлю алкоголем вночі. А міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв незабаром провести опитування серед рівнян щодо того, чи потрібно забороняти торгівлю алкоголем вночі.






На правах реклами