Ми у Facebook
11.09.2014, 13:06

Сьогодні весь Луцьк у жалобі - прощаються із загиблими героями

Важка трагедія знову торкнулася громади Луцька. Надійшло повідомлення зі східного фронту про загибель двох бійців батальйону територіальної оборони «Айдар», які проживали у нашому місті. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.
Лучанину Вишневському Олегу Анатолійовичу було 36 років, сиротою залишився його п’ятирічний син Ілля. За єдність нашої держави також віддав життя 35-річний Атаманчук Андрій Вікторович. У нього залишилося двоє малолітніх дітей дочка Марія, 13 років і син Максим, 7 років.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та громада міста глибоко сумують з приводу загибелі Вишневського Олега Анатолійовича та Атаманчука Андрія Вікторовича, висловлюють найщиріші співчуття родинам та близьким покійних.

Лучани провели бійців батальйону «Айдар» у зону АТО

Світла пам’ять про наших земляків, які віддали своє життя за цілісність і незалежність України, назавжди залишиться у серцях лучан.

Відспівування загиблих відбудеться 11 вересня, о 13.00 год. у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, громадянська панахида - о 13.30 на Театральному майдані міста.

До Луцька сьогодні привезли загиблих військових в АТО

У зв`язку зі смертю бійців батальйону «Айдар», розпорядженням міського голови Миколи Романюка 11 вересня у Луцьку оголошено День жалоби.

ВІЧНА ПАМ`ЯТЬ!!!
СЛАВА ГЕРОЯМ !!!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ