Ми у Facebook
12.09.2014, 07:50

Гороскоп на 12 вересня: приємні розмови ні про що

Позитивний, але не дуже продуктивний день. Про справи хочеться забути, складні завдання – відкласти або непомітно доручити комусь іншому. А цим залюбки скористаються хитріші й спритніші.
Астрологічний прогноз: 12 вересня 2014, п’ятниця.

18 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (третя чверть, спадає).

Кінець робочого тижня для багатьох означає оптимістичний настрій, очікування вихідних, неформальне спілкування, особисте життя, балачки ні про що. Проблеми можуть так і залишитися невирішеними, робота – недоробленою.

Багатьом буде весело й цікаво, особливо дітям та молоді. Дівчата й жінки із задоволенням займуться модними експериментами, пошуками нового одягу, взуття і аксесуарів.

Покупки будуть вдалими, хоч і дорожчими, ніж розраховували.

Відчують натхнення представники творчих професій та природжені актори й фантазери. Під впливом чужого успіху захочеться й самим копіювати та наслідувати когось…

Але дуже легко помилитися, сприйняти бажане за дійсне, піддатися чужим маніпуляціям. Плітки та інтриги заважатимуть сконцентруватися, відволікатимуть від справ. А лінощами та розслабленим станом можуть скористатися вороги, конкуренти, аферисти й більш спритні колеги.

Будьте розважливі й не сприймайте за чисту монету першу-ліпшу новину. Перевіряйте кожну цифру, кожну інформацію. Уважно читайте кожен документ. Звертайте увагу на багатозначні погляди й незвичну манеру поведінки.

І не переборщіть з алкоголем, нездоровою їжею та намаганнями виділитися з натовпу.

Гороскоп на тиждень 8 – 14 вересня

Вечір - чудова можливість поспілкуватися з дітьми, друзями, коханими, знайти нову симпатію і в чомусь змінитися самим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на сентябрь 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами