Ми у Facebook
12.09.2014, 10:28

"Укрпошта" розпочала передплату на 2015 рік

З 12 вересня 2014 року у відділеннях Укрпошти розпочинається приймання передплати періодичних друкованих видань на 2015 рік.
Як повідомили з прес-служби УДППЗ "Укрпошта", передплатна кампанія на видання загальнодержавної сфери розповсюдження проводитиметься за Каталогом видань України на 2015 рік. Встигнути зробити замовлення необхідно до 16 грудня 2014 року включно.

Поради рівнянам: як встановити лічильник тепла у будинку [РОЗ’ЯСНЕННЯ]

Видання місцевої сфери розповсюдження можна передплатити за обласними каталогами та відповідно до термінів, визначених в укладених з видавцями (редакціями) договорах.

15 російських телеканалів, які заборонені в Україні [+СПИСОК]

Передплата на зарубіжні видання проводитиметься за Каталогом видань зарубіжних країн на І півріччя 2015 року та триватиме в залежності від виду доставки видань передплатникам.

Рівненським водіям заборонили за кермом розмовляти по мобільному

"Доставка періодичних видань залишається однією з традиційних і пріоритетних послуг Укрпошти. Це наша соціальна функція – часто ми є єдиним зв’язком для людей з найвіддаленіших куточків країни із зовнішнім світом, – зазначає комерційний директор Укрпошти Василь Веселий. - Тому головне завдання поштовиків – забезпечення споживачів періодичними друкованими виданнями та якісне надання послуги з передплати в населених пунктах України".





На правах реклами