Ми у Facebook
13.09.2014, 08:30

Гороскоп на 13 вересня: насолоджуйтесь простими життєвими радощами!

Нікуди не поспішайте, нічого важливого не плануйте. Сьогодні рекомендуються тільки позитивні емоції. Несприятливий день для ділового спілкування і контактів з незнайомими людьми.
Астрологічний прогноз: 13 вересня 2014, субота.

19 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (третя чверть, спадає).

Сьогоднішній день варто присвятити простим буденним справам, звичним заняттям, прибиранню, неважкій фізичній роботі по дому та господарству. Наприклад, збору урожаю, догляду за кімнатними рослинами, підготовці до осінньо-зимового сезону. А ще - улюбленим захопленням, хобі. Це допоможе заспокоїтися, морально відпочити, переключитися на позитивну хвилю, відволіктися від глобальних проблем.

Гороскоп на тиждень 8 – 14 вересня

Нікуди не поспішайте! Найкраще працювати самостійно й відпочивати подалі від усіх.

19 день Місяця пов'язаний з певними труднощами у колективних справах. Ділове спілування варто обмежити вузьким колом давно знайомих, адекватних людей. Адже кожен думатиме лише про себе і власні проблеми й не звертатиме увагу на те, що іншим ще важче…

Небажані зустрічі з чужими людьми у темну пору дня чи глухому місці, а також далекі поїздки. Нові знайомства можуть мати неприємні наслідки. Покупки - розчарувати.

Повернуть душевну рівновагу і піднімуть настрій маленькі життєві радощі (а вони у кожного свої), спілкування з найближчими друзями, дітьми, коханими.

Шукайте у всьому позитив, любіть себе, насолоджуйтесь простими життєвими радощами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на сентябрь 2014 Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами