Ми у Facebook
14.09.2014, 08:30

Гороскоп на 14 вересня: нові знання та можливості

Сьогодні знання – сила та нові перспективи. При бажанні багато чого дізнаємося не тільки про те, що відбувається у світі, а й про нас самих. Будьте обережні, розповідаючи про себе та близьких людей.
Астрологічний прогноз: 14 вересня 2014, неділя.

20 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (третя чверть, спадає).

Не зовсім вдалий день для важливих справ і великих фізичних навантажень. Знижується життєвий потенціал, що може відбитися на нашому самопочутті. Тож побережімо себе для майбутніх перемог.

А поки що можна зайнятися своїм внутрішнім світом, духовним та інтелектуальним розвитком, розширенням світогляду, шукати нові знання та можливості.

Гороскоп на тиждень 8 – 14 вересня

Саме час для медитації, глибокої розумової роботи, читання, навчання, цікавих бесід з розумними людьми, прогулянок на природі, екскурсій, різних пізнавальних та культурних заходів.

Сьогодні можна поєднати приємне з корисним, роботу з дозвіллям, а під час відпочинку – отримати необхідну інформацію для особистого та професійного розвитку.

Завдяки інтуїції та вмінню розбиратися в людях буде легко зблизитися з потрібними людьми, уникнувши контактів з тими, хто міг би нам зашкодити.

Заради майбутнього декому доведеться піти на певні жертви, перебороти свою гординю, переступити через самого себе…

Друга половина дня та вечір сприяють активному відпочинку на природі, приємним бесідам з розумними людьми, прогулянкам з друзями та дітьми, романтичним побаченням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ