Ми у Facebook
14.09.2014, 10:40

Як Рівненщина прощалася ще з двома героями АТО [+Фото]

10 та 11 вересня Рівненщина прощалася ще з двома мужніми захисниками нашої держави.
Так, 11 вересня поховали бійця із Радивилівщини Івана Лемещука. Прощання із загиблим відбулося у селі Гаї-Ситенські, де проживає його родина.



На Рівненщині поховали ще одного військовослужбовця

10 вересня у село Зарічне Радивилівського району привезли тіло бійця, який пройшов шлях боротьби від Київського Майдану до передової в зоні АТО Луганської області. І саме там його спіткала смерть. Ворог убив його тіло, але не душу, бо вона належить Богові.

Сова Іван Васильович – це ім’я справжнього героя і патріота своєї Неньки-України! Його жертва, приненесена заради українського народу, буде вічно жити у наших серцях, у наших душах і у нашій свідомості.

Провести в останній шлях земного життя і звершити чин похорону бійця, прибули священики Радивилівського благочиння. Від самої домівки, що в с. Зарічне, і аж до Свято-Воскресенського храму с. Бригадирівки тіло супроводжували дуже багато людей. Хода в 4 км була скроплена слізьми і оповита шаною перед загиблим. Весь день люди намагалися присвятити для того, хто життя своє поклав заради них, - пише сайт Рівненської єпархії.









На правах реклами