Ми у Facebook
15.09.2014, 08:50

Із 15 вересня збільшили тарифи на місцевий телефонний зв'язок

Абонплата за користування телефонами зросте на 15,5% для всіх споживачів, у тому числі у містах - на 14%, у селах - на 27%.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), затвердила нові Граничні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги. Про це повідомляє офіційний веб-сайт НКРЗІ.

На черговому засіданні, що відбулося 2 вересня 2014 року, після попередніх обговорень з представниками Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, операторів, провайдерів, Всеукраїнського об’єднання обласних організацій роботодавців у сфері телекомунікаційних та інформаційних технологій, Української Асоціації операторів зв’язку «Телас», а також профспілок, Нацкомісія прийняла рішення затвердити граничні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги і визнати таким, що втратило чинність, рішення НКРЗІ від 04.04.2013 № 196.

Із 1 вересня рівняни платитимуть більше за вивезення сміття

Згідно з рішенням НКРЗІ, збільшено абонплату на міський та сільський телефонний зв’язок в один етап, в середньому на 15,5% для всіх категорій споживачів та з урахуванням диференціації у відсотковому відношенні між міським та сільським телефонним зв’язком.

Зокрема, відбудуться наступні зміни тарифів: на міський телефонний зв’язок - збільшення абонплати за користування телефоном для всіх категорій абонентів на 14%; на сільський телефонний зв’язок – збільшення абонплати за користування телефоном для всіх категорій абонентів на 27%.

Абонентна плата за користування телефонним апаратом для населення і бюджетних установ міст і райцентрів становитиме 33 грн 26 коп. без погодинної оплати місцевих розмов, і з погодинною оплатою - 29 грн 91 коп.

Нова абонплата за місцевий телефонний зв’язок для населення сіл і селищ міського типу становитиме 26 грн 32 коп. без погодинної оплати і 23 грн. 01 коп. - з погодинною (всі тарифи вказані без ПДВ).

Рівне: Нові тарифи за теплову енергію та централізоване постачання гарячої води

Зростання абонплати встановлено і для небюджетних організацій, яка складе 47 грн 63 коп. без погодинної оплати місцевих розмов, і з погодинною оплатою - 43 грн 08 коп.

Для сіл і селищ нова абонплата зросте до 41 грн. 29 коп. без погодинної оплати і 36 грн 15 коп. - з погодинною.


Це рішення про нові Граничні тарифи набирає чинності з 15 вересня цього року, але не раніше дня його офіційного опублікування.

Із 1 вересня - нова ціна на скраплений газ





На правах реклами