Ми у Facebook
18.09.2014, 16:57

На Рівненщині дітей воїнів АТО звільнять від плати за навчання?

26 вересня на черговому засіданні депутати обласної ради розглянуть проект рішення поданий головою Рівненської обласної ради Михайлом Кирилловим «Про заходи соціального захисту сімей військовослужбовців».
– Наш обов’язок підтримати сім’ї учасників АТО, у тому числі загиблих Героїв, визначених пунктом 19 статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та звільнити від плати за утримання та навчання дітей в загальноосвітніх, позашкільних, вищих навчальних закладах, – повідомив голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов.

Випускники коледжів при вступі у ВНЗ складатимуть ЗНО


Чиновник вважає, що було б розумно і логічно, якби органи місцевого самоврядування підтримали наше рішення і також звільнили зазначені сім’ї від плати за утримання та навчання дітей в загальноосвітніх, позашкільних, дошкільних навчальних закладах, що перебувають у комунальній власності відповідних територіальних громад.


У Рівному відбулася патріотична посвята у студенти

Проект рішення передбачає також рекомендацію власникам приватних загальноосвітніх, позашкільних, дошкільних навчальних закладів, керівництву вищих навчальних закладів Рівненської області ІІІ-IV рівнів акредитації. Управління освіти і науки обласної державної адміністрації у місячний термін має внести на розгляд обласної ради проект звернення до центральних органів влади щодо підтримки сімей учасників АТО. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.





На правах реклами