Ми у Facebook
15.09.2014, 13:16

Рівненські ДАІшники знову відправилися у зону АТО

Працівники ДАІ Рівненщини вже втретє вирушили в зону АТО для охорони громадського порядку
Рівненські інспектори ДАІ відправились в зону проведення антитерористичної операції, щоб виконувати не лише свій громадянський, а й професійний обов’язок перед державою.

− Ваше рішення ще раз свідчить про те, що кожен із вас вірний присязі і перебуває на своєму місці. Головне, чого хочеться побажати в дорогу – берегти себе і бути однією командою, адже спільні і злагоджені дії допоможуть вам зберегти життя та уникнути поранень. Пам’ятайте: вдома вас чекають рідні, - наголосив керівник Рівненської міліції Микола Щирук.

На Західній Україні розпочинаються міжнародні військові навчання


Усі правоохоронці, які сьогодні вирушили на схід, повністю екіпіровані, мають табельну вогнепальну зброю, спеціальні засоби індивідуального захисту та активної оборони, в тому числі бронежилети, захисні шоломи, камуфляжний одяг, а також необхідні продукти харчування. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України
в Рівненській області

Батальйон «Горинь» отримав 8 рацій, приціл, ліки та балаклави від волинських волонтерів

Проводжати бійців прийшли рідні, близькі та колеги. Добровольці жартували, підтримували дружин і близьких, які пропри все, не могли стримувати сліз.

Рівненські правоохоронці насамкінець пообіцяли, що зроблять усе можливе, аби допомогти в обороні держави та повернутися додому цілими і неушкодженими.





На правах реклами