Ми у Facebook
15.09.2014, 15:04

ВІДЕО: Головний податківець Рівненщини облився задля підтримки рівненських військових в АТО [+Відео]

Начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області Дмитро Зайцев взяв участь у популярному флешмобі IceBucketChallenge.
Естафету він прийняв від журналістки Юліани Тет та співака Віталія Адамського.

– Вирішив, що маю зробити це на джерелі Святого Миколая, яке мені дуже подобається. Була нагода одразу після обливання скупатися. Також подумав, що хочу підтримати хлопців у зоні АТО і тому передам гроші волонтерському центру «Допомога армії – Рівне», – сказав Дмитро Зайцев.

Ректор Національного університету "Острозька академія" прийняв виклик в акції Ice Bucket Challenge [+Відео]

У свою чергу Дмитро Зайцев передав естафету в IceBucketChallenge першому заступнику голови Рівненської облдержадміністрації Юрію Приварському, директору виконавчої дирекції Асоціації платників податків на Рівненщині Ларисі Садовій та начальнику Яготинської митниці Андрію Андрейківу, який донедавна виконував обов’язки начальника Рівненської митниці.

Як обливався головний податківець Рівненщини - дивіться далі на відео!



Блог Дмитра Зайцева на OGO.ua

Нагадаємо, що в рамках естафети IceBucketChallenge рівняни та мешканці інших регіонів України обливаються крижаною водою, знімають це на відео і перераховують кошти на підтримку армії. До флешмобу долучаються не лише індивідуально, а й цілими колективами - приміром, днями учасниками IceBucketChallenge стали близько 150 студентів та викладачів Національного універсиету "Острозька академія". Вони передали естафету Національному університету "Києво-могилянська академія", Гарвардському університету (США) та Фрайбургському університету (Німеччина).

Викладачі та студенти "Острозької академії" прийняли естафету в Іce bucket challenge та підтримали армію [+Відео]





На правах реклами