Ми у Facebook
15.09.2014, 17:43

На Рівненщині міліціонери вилучили у чоловіка понад кілограм макової соломки

13 вересня у Гощанському районі правоохоронці виявили в 32-річного рівнянина Ігоря в ручній поклажі «смертоноснее» маковиння.
54-річний Володимир з села Тучин близько п’ятої години ранку повідомив до міліції, що невідомий чоловік ходить по його подвір’ю. Міліціонери невідкладно виїхали на місце події та затримали підозрілу особу. Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у Ігоря пакет з маковою соломою вагою понад 1000 грамів.

Рівненщина: хлопець запевняв міліцію, що його марихуана цілком законна

Як пояснив зловмисник, він давно вживає наркотичні засоби та перебуває на обліку як наркоман з 2001 року. Тієї ночі, з метою виготовлення чергової «дози», він ходив по сільських присадибних ділянках та збирав поодинокі макові рослини, які господарі залишили для господарських потреб.

У мешканця Дубровиччини виявили марихуану


Вилучене міліціонери направили для проведення експертизи до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Ігор раніше судимий у 2009 році за крадіжки, у 2011 — за злочини повязані з незаконним обігом наркотиків. Крім того, чоловік перебуває на обліку як сімейний насильник. Про це повідосмили у СЗГ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ