Ми у Facebook
16.09.2014, 13:51

У Рівному відбудеться ІІІ Традиційний конкурс ораторського мистецтва «СРІБЛОСЛІВ» 2014

У середу, 17 вересня, о 15.00 в приміщенні актової зали Рівненського економіко-технологічного коледжу НУВГП (вул. Литовська, 53) відбудеться третій традиційний конкурс ораторського мистецтва серед першокурсників «СРІБЛОСЛІВ» - 2014
Конкурс ораторського мистецтва, що вже втретє проходитиме у стінах РЕТК НУВГП, ставив на меті розвиток вмінь та навичок публічного виступу серед молоді, кращої адаптації молодих людей у студентському середовищі.

Як стверджує практика, багато хто із молодих людей, що починали з виступів на таких конкурсах, згодом починають політичну чи громадську кар’єру, отже 17 вересня Ви зможете побачити на власні очі перші кроки в мистецтві риторики, майбутніх активістів, політичних діячів.

За правилами традиційного конкурсу свої виступи презентуватимуть першокурсники та студенти, що вступили у коледж за добором. Під час виступу, котрий в цьому році за рішенням Оргкомітету має тематику «Патріотизм, розпочинається із себе», кожен із виступаючих повинен впродовж трьох-п’яти хвилин охарактеризувати своє бачення навчання, майбутньої професії та в закладу в якому навчається.

В час, коли інформаційних простір окуповано проросійськими каналами, коли тисячі біт брехливої інформації поширюється про нашу державу, потрібно знайти в собі сили та вміння виховати нову молодь. Молодь, що матиме власну думку, зможе її обґрунтувати та вмітиме відстояти свою позицію у диспутах.

Головні завдання конкурсу: Пошук молодих талановитих людей із вмінням публічного виступу, задатками оратора. Створення Школи Публічного Виступу на базі Культурно-мистецького центру РЕТК НУВГП. Залучення молоді до активного життя в сучасному світі, виховання прагнення до оволодівання новими навичками та знаннями і вміннями.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ