Ми у Facebook
16.09.2014, 08:25

Здолбунівчанин придбав автомобіль за фальшиві гроші

Із заявою до правоохоронців звернувся 20-річний Тарас, житель с. Лінчин, Березнівського райнону. Хлопець повідомив, що отримав за проданий автомобіль гроші в сумі 1 500 доларів США, які мали ознаки підробки.
У результаті проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що підроблені гроші належать 23-річному Георгію, жителю м. Здолбунів Рівненської області. Зловмисника затримали працівники міліції на «житенському кільці», що при в’їзді до Рівного.

- Під час спілкування із правоохоронцями молодий чоловік зізнався, що дорогою він викинув на узбіччя ще 300 доларів, які правоохоронці пізніше вилучили - про це повідомив начальник Березнівського РВ УМВС Олег Середа. Про те що гроші фальшиві хлопець мав, і зізнався що придбав їх у незнайомого чоловіка за 500 гривень та 50 доларів США.



У суботу залізничний вокзал Рівного знову «мінували»

Підроблені купюри направили на дослідження в НДЕКЦ УМВС України в Рівненській області. Відомості про вчинення кримінального правопорушення слідчим відділом Березнівського РВ УМВС внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

– Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, – сказав на завершення Олег Середа.






На правах реклами