Ми у Facebook
16.09.2014, 13:26

У Рівному нагородили кращих спортсменів області [+Фото]

Кращих спортсменів та їх тренерів до Дня фізичної культури і спорту нагородили відзнаками обласної адміністрації та ради. Окрім почесних грамот та годинників облдержадміністрації, Сергій Рибачок вручив Андрію Попєляєву посвідчення «Заслуженого тренера України», а спортсменам – «Майстрів спорту».

Спортсмени Рівненщини показують високі результати як на європейських, так і світових чемпіонатах. Результатом напруженої та злагодженої роботи всієї спортивної громадськості Рівненщини є участь шести наших спортсменів в ІІ Юнацьких Олімпійських іграх в китайському місті Нанкін. Зокрема, успішний виступ юного, але вже титулованого, Михайла Романчука приніс Україні золоту та срібну нагороди у плаванні, а Олексій Масик здобув бронзову медаль у греко-римській боротьбі. Такі високі результати стали можливими завдяки самовідданій роботі спортсменів, а також їх тренерів.



Міська влада Рівного подарує квартиру Олімпійському чемпіону Михайлу Романчуку



В поточному році чемпіонами Європи стали Олег Омельчук (стрільба кульова), Олег Жох (армспорт), призерами – Ольга Земляк (легка атлетика), Олексій Масик (греко-римська боротьба), Оксана Маліновська (гирьовий спорт).



Призерами та переможцями світових першостей стали Олександр Максимчук та Вадим Ціпан (веслування на байдарках і каное), Іван Щевич (риболовний спорт), Ілля Ковальов (пляжний волейбол), Антон Комар (стрільба з лука) та інші.



Також, успішно виступають спортсмени «Інваспорту». Зокрема, на чемпіонаті світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, що відбувся в США, Наталія Ніколайчик та Ірина Гусєва стали чемпіонками, а Олександр Косінов та Олександр Назаренко – призерами.






На правах реклами