Ми у Facebook
16.09.2014, 17:30

Верховна Рада відмовилася розглядати пакет економічних реформ Кабміну

За включення в порядок денний роботи парламенту трьох законопроектів Кабінету міністрів про економічну реформу проголосувало лише 117 народних депутатів із 226 мінімально необхідних.
Отже, Верховна Рада відмовилася включити до порядку денного проекти законів № 5078 "Про внесення змін в Бюджетний кодекс", № 5079 "Про внесення змін до Податкового кодексу та інші законодавчі акти", а також № 5080 "Про реформування загальнообов'язкового державного соціального страхування та легалізацію фонду оплати праці".

Про це повідомив офіційний портал ВР. Оскільки за внесення в порядок денний пакету економічних реформ Кабміну проголосувало лише 117 народних депутатів, рішення не було прийняте.

Військовий податок продовжать до 2016 року?

Напередодні, 15 вересня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, відкриваючи засідання уряду, заявив, що Кабмін підготував два варіанти Держбюджету на 2015 рік: один - на основі діючого податкового законодавства, другий - з урахуванням пакету економічних реформ. Також Яценюк заявив, що без прийняття цих реформ уряд не внесе проект Держбюджету-2015, оскільки це буде бюджет падіння економіки.

Верховна Рада та Європарламент синхронно ратифікували Угоду про асоціацію України та Євросоюзу





На правах реклами