Ми у Facebook
17.09.2014, 11:17

Прокуратура Рівненської області виявила, що до бюджету не надійшло 141 000 грн

Прокуратура Рівненського району у ході перевірки виявила порушення вимог бюджетного та містобудівного законодавства у діях посадових осіб однієї із сільських рад.
Прокурор Рівненського району Андрій Забродоцький повідомив, що було встановлено, що рішенням сесії сільської ради затверджено «Порядок пайової участі замовників будівництва у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сільської ради» та типовий договір про таку пайову участь.

Однак її службовими особами всупереч вимогам Бюджетного кодексу України, Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні» не вжито заходів щодо укладення такого договору із товариством, яким у лютому місяці цього року здано в експлуатацію 28-квартирний житловий будинок кошторисною вартістю 3,5 млн грн.

Нічні "гості" забрали з собою гроші та DVD програвач


Указане призвело до ненадходження коштів до місцевого бюджету на загальну суму близько 141 тис грн., що завдало істотної шкоди охоронюваним законом громадським інтересам.

За вказаним фактом прокуратурою району внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість) та розпочато кримінальне провадження, розслідування якого доручено СВ Рівненського районного відділу міліції.





На правах реклами