Ми у Facebook
19.09.2014, 17:31

Завтра у Рівному відбудеться потужний рок-концерт Defeat Gig III: Unity [+Відео]

Хтось гордо тримає у руках стяг. Хтось вимушений мужньо тримати зброю. Хтось міцно стискає рану побратима. Хтось просто подає братню долоню. Ми беремо до рук гітари, аби засвідчити – у нас одна музика, один порив, один дух, одна країна. Слава Неньці!
З таким закликом виступають організатори вже третього для Рівного рок-концерту Defeat Gig. Цього разу назва події говорить сама за себе – «Unity», що в перекладі з англійської мови означає «єдність». На рівненській землі відіграють як місцеві колективи, так і гості з Києва, Луцька, Дніпропетровська та Донецька!

До речі, концерт не має ніякого відношення до чисто розважальної події - під час його проведення організатори впровадять збір грошей на нову ногу нашому землякові - Роману Федорину. Свою він втратив на Донбасі. Раптом хтось не хоче чекати, аби допомогти: карта Приватбанку 5167 9872 0394 3325 (мама Федорин Руслана Арсенівна).

Отже, для вас на Defeat Gig III: Unity виступлять:

1. DYSPHORIA (Київ)

2. ЗЛАМ (Київ)

3. Jinjer (Донецьк)

4. To Leave A Trace (Луцьк)

5. Bugs Live In My Bed (Дніпропетровськ)

6.PΛNĐΣRIΛ (Рівне)



Квитки:

У Рівному білети можна придбати у магазині «MUZON» у ТРЦ «Злата Плаза» та рок-кафе «Ельдорадо». Наразі їх ціна становить 70 грн.

Для іногородніх ціна квитка на входи становитиме 60 гривень (приготуйте документи).

Концерт відбудеться у рівненському МПК «Текстильник» 20 вересня о 17:00.









Подія у Вконтакті





На правах реклами