Ми у Facebook
22.09.2014, 01:00

Які бувають мужчини і як з ними миритися?

Будь-що і будь-кого можна поділити на певні групи. Звісно, умовно, бо ж двох однакових людей не існує.
Втім, погодьтеся, якщо на руках є інструкція до практичного застосування, жити ніби й легше і хоч приблизно можна уявити, чого чекати у майбутньому. Які ж бувають чоловіки і як з ними миритися, розповіла психолог Алла ЯРЕМОВИЧ.

Чоловік-свято
Так от, перший тип чоловіків можна охарактеризувати як активного, запального, веселого, такого, що живе теперішнім часом. Це душа компанії. Він ніби випромінює радість та оптимізм. На перший погляд може здатися, що він наївний, немов дитина, може повірити будь-якому вашому слову. В усіх оточуючих він бачить тільки найкраще. Під час розмови намагається доторкнутися до співрозмовника, йому навіть важко цього не робити. Такий чоловік старається не помічати неприємні моменти, швидко забуває образи. Іноді буває страшенним егоїстом. Плаче він так само легко, як і сміється. Він дуже багато та емоційно говорить, але часто прикрашає дійсність.
З ним ви будете почувати себе у центрі Всесвіту, але слід пам’ятати: ніхто не буде любити вас сильніше, ніж він, і ніхто не забуде вас швидше, ніж він. А доки цього не трапилось, насолоджуйтесь товариством такого чоловіка та отримуйте безліч компліментів на свою адресу.

Чоловік-воїн
Другий тип чоловіків відрізняється вольовим характером та цілеспрямованістю. Більшість з них — трудоголіки. Кар’єрний ріст для таких особистостей стоїть на першому місці. Безстрашний, не надто сентиментальний, хоча часто і дуже вдало може зіграти почуття, добре концентрується на поставленій меті. Слово "поразка" для такого чоловіка означає маленька смерть. Він добре орієнтується у чужих слабкостях і часто їх використовує на свою користь. Не терпить якихось перешкод на своєму шляху. І неважливо, стосується це роботи чи особистого життя. Винуватим він себе ніколи не вважає. У подібній ситуації завжди шукає собі виправдання та перекладає провину на будь-кого, але тільки не на себе. У такого чоловіка часто буває багато прихильників, особливо серед жінок, але частенько він використовує це для досягнення своїх далекосяжних планів та амбіцій.
З таким чоловіком ви можете піднятися досить високо, але подумайте, яким чином ви там утримаєтеся і чи не зависоко звідти доведеться впасти, коли ви станете йому не потрібні.

Чоловік-ідеаліст
Третьому типу чоловіків притаманний вишуканий смак і талант. На перший погляд, він вдумливий та серйозний, не говорить зайвого. Така людина досить багата емоційно, тонко відчуває настрої та потреби оточуючих. Вона досить серйозна та цілеспрямована. Йому відомі злети і падіння. Такий чоловік добросовісний та дещо ідеалістичний. Він в усьому прагне досконалості. Не любить, коли його намагаються підганяти, або змушують халтурити. У роботі йому необхідний творчий настрій. Дуже обов’язковий та організований. Дещо педантичний. Намагається триматися осторонь. Із малознайомим чи навіть неприємними людьми стриманий та ввічливий. Він не буде насолоджуватися спілкуванням з товариством, яке його мало цікавить. Може страждати на комплекс меншовартості. Його більше цікавить якість виконаної роботи, ніж слава, престиж чи почесті, які він може за це отримати.
Друзів у нього небагато, але якщо вам вдалося потрапити до цього списку, а тим більше полонити його серце, знайте, це серйозно та надовго. Шкода тільки, що багато його ідеалістичних мрій так ними й залишаться.

Чоловік-стіна
Четвертий тип. Це такі чоловіки, які здатні розвеселити вас, залишаючись самі при цьому майже з кам’яним виразом обличчя. Досить спостережливі, ненав’язливі, вміють чекати вдалого моменту, аби проявити себе. Вміють висловлюватися чітко, зрозуміло і по суті справи. Дещо саркастичні та прямолінійні. Змусити зробити їх щось проти їхнього бажання — це утопія. У будь-якій критичній ситуації на них можна покластися повною мірою. Складається враження, що їх нічим не можна здивувати, вони здатні вирішувати найскладніші проблеми. Зазвичай такий чоловік приховує свої почуття від оточуючих, та й від близьких також. Про них можна тільки здогадуватися по тому, як він буде захищати вас у скрутні моменти та проводити з вами більшість свого вільного часу.
Якщо ви будете мужньо витримувати його саркастичні вибрики та брак ініціативності, можете вважати себе щасливою поряд із таким чоловіком.

P.S. Як свідчить практика, різноманітні поділи за типами читає саме протилежна стать, а не та, яку "розписали". Тому, любі чоловіки, читайте вдумливо. І головне — пам’ятайте: ми вас любимо, до якого типу ви себе не віднесли ;)





На правах реклами