Ми у Facebook
22.09.2014, 23:31

Рівненську облдержадміністрацію «замінували» з Луганщини

Правоохоронці спільно з працівниками СБУ встановлюють «мінера» Рівненської ОДА.
22 вересня близько 11 години до однієї з працівниць Рівненської облдержадміністрації на робочий телефон зателефонувала невідома особа та повідомила, що приміщення Рівненської ОДА заміновано. Жінка відразу повідомила в МНС за номером 101.

За 15 хвилин з адміністративного приміщення евакуювали 250 чоловік, після чого спеціалісти-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області провели огляд будівлі з метою виявлення вибухових пристроїв, вибухових речовин або конструктивно схожих на них предметів. В результаті обшуку жодного вибухонебезпечного об’єкта не виявлено.

Голова Рівненської ОДА не зустрівся з пресою через замінування

Правоохоронці спільно з працівниками Управління СБУ в Рівненській області встановили, що «мінер» телефонував з мобільного телефону, який знаходився у Луганській області. Наразі проводяться все необхідні слідчі та оперативно-розшукові дії по встановленню особи зловмисника.

Відомості щодо даного факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Замінували будівлю Рівненської обладміністрації та облради

Нагадаємо, що після внесення змін до частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ