Ми у Facebook
22.09.2014, 20:13

Жіночий погляд на секс

Усе частіше від зрілих жінок можна почути фразу: "День весілля — найщасливіший день у шлюбі". А далі? Чому зникає, у декого навіть безслідно, завмирання серця, тремтіння в обіймах коханого, запаморочення від поцілунку? Неважко знайти винних — це і чоловік, і дружина, це проблеми на роботі, це і побут, що наче трясовина засмоктує наші почуття.
Але сім'ї не руйнуються, а живуть приємними спогадами. Медовий місяць, народження дітей, вечірки із друзями, а потім... Безперервні невідкладні справи, котрі без нашої безпосередньої участі не вирішаться. Не дивно, що з'являється втома — і фізична, і моральна, яка не має меж.
На жаль, ореол романтики перетворюється у звичку разом снідати та дивитися телевізор, і, найстрашніше, — не кохатися. Звичайно, жінка в сучасному суспільстві перевантажена. Вона просто не може собі дозволити займатися лише хатніми справами і чекати із нетерпінням милого. Й не дивно, що більшість з нас використовує саме ніч для повноцінного відпочинку, до чого звикають і чоловіки. Я знаю чимало "доскональних" дружин, котрі готують своїм чоловікам не лише гарячий сніданок, а ще й розкладають одяг, наче для чотирирічної дитини. Таке враження, що усі ми зрештою перетворюємося на матусь. Так, маму люблять, поважають, та не... самі розумієте що. Ось так люди, котрих усі вважають сім'єю, насправді стають чужими один одному.
Особисто я вдячна своєму чоловікові за те, що він завжди обіцяє помити посуд та прибрати на кухні після вечері. Я знаю, що, можливо, він цього і не зробить, але так приємно відчути, що тебе все ще кохають і бажають так само, як і десять років тому.





На правах реклами