Ми у Facebook
25.09.2014, 15:09

Терміново потрібні фото зниклих бійців

Волонтери, які займаються розшуком зниклих на Сході України бійців, закликають родичів якнайшвидше надіслати фотографії бійців, які зникли безвісти.

Справа в тому, що у лікарнях та госпіталях у різних містах України лікуються поранені та контужені військові. Серед них є бійці без свідомості, без документів. Встановити особи цих хлопців допоможуть фотографії.

Так, нещодавно надійшло повідомлення з однієї з лікарень Вінниці, що важкопоранений боєць, без документів і без свідомості, дуже схожий на одного хлопця з 51 бригади. Волонтери зараз займаються встановленням особи цього солдата.

Ціна війни в Україні [ІНФОГРАФІКА]

Інформаційне агентство Волинські Новини звертається до родичів та друзів бійців, які тривалий час не виходить на зв’язок: надсилайте фотографії хлопців, які розшукуються, на нашу адресу У листі вкажіть прізвище, ім’я, по батькові бійця, рік народження, де служив, коли і за яких обставин перервався зв’язок.

[url=http://ogo.ua/articles/view/2014-09-23/55012.html]Список військовослужбовців із Рівненщини, які загинули у зоні АТО [ОНОВЛЕНО СТАНОМ НА 23 ВЕРЕСНЯ]


Особливе прохання: бажано, щоб на фото солдат був сам, не було інших людей. Це значно полегшить пошук і встановлення особи.

Фотографії ми не публікуємо, тільки передаємо волонтерам і особам, які займаються пошуком.

Рідним не варто втрачати надію на те, що боєць, який не виходить на зв’язок, живий і знаходиться в полоні, лікується в госпіталі або ж переховується на окупованій території.





На правах реклами