Ми у Facebook
12.11.2014, 19:00

У програмі «Ранкова кава» про те, яке майбутнє віщують Україні зірки [+Відео]

Гостею нового випуску програми “Ранкова кава” стала астролог Ірина Кравець. Вона розповіла ведучій Ользі Данилюк не лише про те, як астрологія здатна допомагати людям у найрізноманітніших життєвих ситуаціях, а й про погляд астролога на нинішню ситуацію в Україні.
- Пані Ірино, власне, вперше у “Ранковій каві” зустрічаємось із людиною такої професії. Тому для початку давайте розповімо глядачам, що ж включає в себе астрологія.

- Напевно, астролог — одна з найдавніших професій. У давні часи це могли собі дозволити дуже багаті люди, а за часів СРСР астрологія переслідувалась як лженаука. На жаль, це відклалося у ментальності частини людей, але нині астрологія знову увійшла в моду. Немає, певно, популярної газети чи журналу, де не вміщували б гороскоп. Водночас, у розвинених країнах Європи у багатьох вищих навчальних закладах нині викладають астрологію — хоча би в оглядовому вигляді. І це виправдано, адже астрологія — така сама точна наука, як фізика чи хімія, водночас, вона поєднує в собі психологію, етику, педагогіку, медицину. З допомогою астрології можна підібрати ключі до кожної людини. Вихователі дитсадків знали б, чим зацікавити ту чи іншу дитину, вчителі — як краще донести інформацію до учнів...

ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- А як давно займаєтесь астрологією особисто Ви?

- Почала цікавитись астрологією більше 20 років тому, коли в Україні тільки почала з'являтись відповідна література. Спочатку це було моє хобі, адже за освітою я фармацевт. Але так, певно, склались зірки, що вже майже 14 років я активно веду спілкування з клієнтами, займаючись астрологією професійно. Свого часу я першою в Україні зареєструвала заняття астрологією як вид підприємницької діяльності — тоді це звучало як “передбачення долі за допомогою класичних систем”.

«Ранкова кава»: спеціальний ювілейний випуск, ведуча і гостя — Ольга Данилюк [+Відео]

- Цікаво, як саме відбувається ваше спілкування з клієнтами?

- До спеціальної комп'ютерної програми вводяться число, місяць, рік, година та місце народження людини, і в результаті складається дуже точна карта неба в цей момент — як тоді були розташовані й пов'язані між собою зірки. Астрологія дає можливість дуже точно “прочитати” людину, і в цьому особливість робота астролога у порівнянні зі психологом — у нашій ментальності ще не зовсім прийнято відкривати душу, по суті, незнайомій людині, а астролог по суті сам знаходить певні сильні й слабкі місця свого співрозмовника. 90% людей дуже легко читаються, як книга. Часом, поспілкувавшись трохи з людиною, я навіть її улюблену фразу можу назвати... Знаєте, коли починала працювати, то часом важко було, якщо людина не йшла на контакт, а тепер мені навіть цікавіше стає працювати з клієнтом, коли відчуваю з його боку певний скепсис...

ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- І що є підсумком такого спілкування?

- Астрологія дає можливість розплутати найзаплутаніші думки. Водночас вона не дає чарівної палички — лише показує, які можливості людина може використати в своєму житті, який вибір має. Адже людина, окрім народження і смерті, в усіх інших життєвих ситуаціях завжди має вибір, питання лише в тому, наскільки вона ці можливості використовує. Є, приміром, певні атрибути життя людини — робота, житло тощо, а чогось бракує для гармонії... Астрологія якраз і викристалізовує ці важливі речі, показує, в якій системі шукати проблему, а як далі людина вчинятиме — це, знову ж таки, її власний вибір.

"Ранкова кава": Ольга Лук'янова - про ароматерапію, аромапсихологію та аромаеротику

- З якими питаннями до вас звертаються найчастіше?

- Класичні питання — сімейні. Часом люди закохуються одне в одного, будучи повними протилежностями. Те, що важливо для одного — дрібниця для іншого. Астрологія дає можливість зрозуміти одне одного. Не раз траплялось, що приходило до мене подружжя, яке вже перебувало на межі розлучення... І не хочу хвалитись, але мені справді вдалося врятувати багато сімей.

Інші важливі питання, з якими звертаються, – це, звісно, здоров'я. А також – освіта: розумні батьки усвідомлюють, наскільки важливо спрямувати дитину в житті відповідно до її талантів, щоб вона могла проявити себе й досягти успіху.

ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Насамкінець не можу запитати Вас про те, що хвилює нині кожного українця — про події на сході. Що віщують зірки Україні?

- Зараз уже більше року Сатурн знаходиться у сузір'ї Скорпіона, і це дуже провокує людей на різні соціальні виступи. Подія, яка за інших умов сприймалась би як звичайна, викликає бурхливу, агресивну реакцію. Таке розташування зірок буде ще близько року. Водночас, переконана, нинішні події дадуть Україні потужний поштовх. Ніякі досягнення не даються просто, інакше людина їх не цінує. Відколи існує світ — іде боротьба добра і зла, і кожна людина, приходячи в світ, має визначатись, на чийому вона боці. Добро проявляється тільки на фоні зла, але я хочу побажати нашим глядачам і читачам досягати слави, достатку, задоволення, але при цьому ніколи не йти по головах один одного і не скидати один одного у прірву. І саме нині, поки що, на жаль, у жертвах і руйнівному протистоянні, але таки нарешті розпочинається зірковий час для України.

"Ранкова кава" у Фейсбук: приєднуйтесь!

Партнер програми "Ранкова кава з Ольгою Данилюк" - "Дім Кави"!



"Дім Кави" - це спеціалізований магазин з продажу кави та кавового обладнання з дегустаційним залом.
Професійне приготування кавових напоїв (еспрессо, капучіно, латте-макіято, дитяче капучіно) задовільнить смак найвибагливіших кавових Гурманів
"Дім кави" - це 23 cорти ароматних купажів та елітних моносортів кави швейцарської компанії BLASER CAFE AG.
"Дім Кави" є офіційним імпортером і дилером продукції відомих "кавових" брендів: Saeco, Philips-Saeco, Gaggia, Spidem, DeLonghi, Schaerer, Blaser Star, Elektra і т.д.

Раді Вас зустріти за адресою: м.Рівне, проспект Миру, 13!





На правах реклами