Ми у Facebook
01.10.2014, 12:32

На Рівненщині троє чоловіків збували зброю та вибухівку

Міліціонери вилучили п’ять гранат, приблизно 750 патронів, бойовий автомат Калашникова, рушницю, дві димові шашки, вибуховий пакет та п’ять ножів.

У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів щодо попередження диверсій і терористичних актів, правоохоронці викрили, задокументували та затримали організовану групу в кількості трьох рівнян, які причетні до незаконного обігу і збуту зброї, боєприпасів, та вибухових речовин на території області.

Крім цього, співробітники УБОЗ УМВС України в Рівненській області в ході проведення санкціонованих обшуків у фігурантів злочину виявили та вилучили гроші в загальній сумі понад 2 370 доларів США та 2 300 гривень.



Рівняни озброюються гранатами, тротиловими шашками та саморобними пістолетами



Міліціонери встановили, що один зі зловмисників - уродженець Донецької області, всі троє раніше судимі за тяжкі та особливо тяжкі злочини корисливо-насильницького спрямування.



— Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), — зазначив заступник начальника УБОЗ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Василь Ковальчук. — Двом з них обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, іншому – домашній арешт.



Шахраї видурюють у рівненських підприємців гроші

Працівниками спецпідрозділу БОЗ проводиться ряд оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення шляхів походження зброї, боєприпасів та вибухівки, а також інших фактів протиправної діяльності фігурантів.





На правах реклами