Ми у Facebook
01.10.2014, 17:23

ДАІ Рівного спіймали нетверезого чоловіка на викраденому мотоциклі

29 вересня, близько 20-ї години, до відділу рівненської Державтоінспекції надійшло повідомлення одного із мешканців обласного центру. Чоловік просив вжити заходів щодо водія мотоцикла, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та під час руху створював аварійні ситуації на мікрорайоні Ювілейний.
За вказаною адресою чергові ВДАІ відразу направили наряд ДПС, який у той час неподалік ніс службу з нагляду за дорожнім рухом. Прибувши на місце, працівники ДПС побачили групу людей, які вказали правоохоронцям на порушника, що керував мотоциклом «ММВЗ Минск» червоного кольору, без номерних знаків.

Як повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, під час спілкування з чоловіком правоохоронці встановили, що документи на право керування даним транспортним засобом у керманича відсутні. Окрім того, працівники ДПС запідозрили, що громадянин перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Згодом цей факт підтвердили лікарі медзакладу. Вміст алкоголю в організмі водія більш ніж вдесятеро перевищував допустиму норму!

На Рівненщині троє чоловіків збували зброю та вибухівку

Правопорушником виявився 27-річний рівнянин. На нього було складено відразу три протоколи про адміністративні правопорушення - за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, керування ТЗ без відповідних документів та керування мотоциклом, не зареєстрованим у встановленому порядку.

Мотоцикл доставлений на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. Перевіривши номер кузова по наявних базах Державтоінспекції, правоохоронці з’ясували, що даний мотоцикл був оголошений у розшук як викрадений з серпня 2014 Луцьким МВ УМВС України у Волинській області. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Рівненського МВ. Проводиться перевірка.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ