Ми у Facebook
02.10.2014, 11:42

Газеті "ОГО" - 22 роки

2 жовтня 1992 року у Рівному вийшов перший номер газети "ОГО". Сьогодні одне з найстаріших незалежних видань Рівненщини відзначає 22-річчя.
Вранці 2 жовтня колектив редакції "ОГО" разом із партнерами з телерадіокомпанії "Рівне 1" та друкарні "Друк Волині" взяв участь у здачі крові. Це - щорічна традиція колективу "ОГО". Кров, яку здали працівники "ОГО" та їхні партнери, піде на допомогу онкохворим дітям з обласної дитячої лікарні.

А ввечері 2 жовтня пройде жеребкування так само традиційного турніру з футболу “Бізнес-ліга “ОГО”, який "ОГО" організовує спільно з міською федерацією футболу. Традиційно "Бізнес-ліга "ОГО" збирає футболістів у жовтні, з нагоди дня народження "ОГО". Змагання стартують у суботу.

"Бізнес-ліга "ОГО" з міні-футболу: "Рівнегаз" - чемпіон!

Напередодні дня народження "ОГО" розпочала новий конкурс - "Я гарна". Дівчата надсилають власні фото й діляться своїм розумінням краси, змагаючись за призи від партнерів конкурсу й за головну відзнаку - можливість взяти участь у зйомці програми "Ранкова кава з Ольгою Данилюк".

Умови конкурсу "Я гарна"

До слова, програма "Ранкова кава" - це проект "ОГО", який стартував саме нинішнього року й швидко здобув популярність - за півроку відзнято понад три десятки програм, гостями яких стали відомі та успішні в різних сферах рівняни та жителі області, а нині гостями програми стають вже й цікаві люди з-за меж Рівненщини!

Про нові можливості для бухгалтерів Рівненщини - у програмі "Ранкова кава"

А вже найближчими днями розпочнеться чергова “Школа універсального журналіста” - ще один “фірмовий” проект “ОГО”, який, за підтримки телеканалу “Рівне 1”, допомагає готувати нове поповнення не лише для нашої редакції, а й для української журналістики загалом. Адже дітище Віктора Данилова під назвою “ОГО” - це всерйоз і надовго.

Школа універсального журналіста запрошує на навчання!

Сподіваємось і надалі бути для вас корисними та цікавими. А якщо хочете привітати нас із днем народження — також будемо раді:)





На правах реклами