Ми у Facebook
07.10.2014, 16:19

«Рівнеазот» може припинити роботу через економію газу? [+Відео]

До переліку підприємств, яких стосується рішення уряду щодо заборони використовувати для технологічних потреб природний газ, потрапив рівненський промисловий гігант «Рівнеазот». Невже підприємство на зимовий період припинить свою роботу?
Кабінет Міністрів України з метою економії газу видав постанову, яка до завершення осінньо-зимового періоду 2014-2015 років або до прийняття окремого рішення уряду забороняє використовувати для технологічних потреб природний газ підприємствам, які виробляють мінеральні добрива. Винятком може бути той газ, який імпортований самими підприємствами, як реакція на цю постанову.

На Рівненщині дія постанови поширюється на промислового гіганта краю - "Рівнеазот". Його робота без газу - неможлива, а зупинка "вдарить" по міському бюджету та залишить без роботи чимало працівників.

Як працюватиме «Рівнеазот» через підвищення ціни на газ?

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок наголосив, що через ситуацію в країні та можливе припинення роботи підприємства, не повинні страждати працівники. Остаточне рішення щодо цього питання не прийнято, але якщо так станеться, то влада повинна передбачити соціальні гарантії для усіх працівників.







На правах реклами