Ми у Facebook
14.10.2014, 07:40

Гороскоп на 14 жовтня: знайти своє місце

Можливі маленькі хвилювання, вигідні й досить дивні пропозиції. Зовнішні обставини та оточуючі люди не заважатимуть реалізації нових життєвих планів. А от чи готові ми – духовно і тілесно – залежить від кожного особисто.
Астрологічний прогноз: 14 жовтня 2014, вівторок.

20 місячна доба. Місяць у знаку Рака (третя чверть, спадає).

Вівторок сприяє бадьорому настрою та оптимізму. Добре навчатися, здобувати нові знання та навички, займатися самоосвітою та самовдосконаленням. Буде цікаво проявити себе у незвичних ситуаціях, проявити творчий підхід та нестандартне мислення.

Сьогодні найбільшим подвигом може стати перемога над собою, надуманими чоловічими амбіціями чи жіночими страхами. Саме час звільнитися від зайвого, чужого, нав`язаного іншими людьми. І почати жити своїм розумом.

У діловому та професійному спілкуванні ймовірні маніпуляції і тиск на співрозмовника. Кожен намагатиметься гнути тільки свою лінію і показати, «хто в домі хазяїн».

Через неуважність і самовпевненість у другій половині дня ймовірні якісь проблеми, помилки у цифрах та деталях, невдалі покупки, маленькі непорозуміння у транспорті та громадських місцях.

Гороскоп на тиждень 13 – 19 жовтня

Другу половину дня та вечір краще провести у тісному родинному колі. Якщо раніше серйозно посперечалися з близькими людьми, варто повернутися до цієї розмови і помиритися.

Сьогодні важливо не порушувати гармонію, порядок і чистоту навколо себе якимись брудними думками, грубими словами та агресивними діями. Добре подумати про уроки минулого й своє місце у теперішньому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами