Ми у Facebook
15.10.2014, 07:40

Гороскоп на 15 жовтня: не брати чужого в голову

Інтуїція та інстинкт самозбереження допоможуть зберегти внутрішній спокій у стресових ситуаціях. Варто подумати про особисту економію і відмовитись від надмірних амбіцій та зайвих витрат.
Астрологічний прогноз: 15 жовтня 2014, середа.

21 місячна доба. Місяць у знаку Рака (друга чверть, спадає).

Середа обіцяє стресові ситуації на роботі й у навчанні, у бізнесі та кар’єрі, у сім’ї та коханні. Можливі суперечки через фінанси та політику.

Ідеальний варіант – не втручатися у чужі «розбірки» й зайнятися своїми прямими обов’язками, підтримати молодших, допомогти слабшим.

Гороскоп на тиждень 13 – 19 жовтня

Сьогодні чи не всі захочуть керувати, будуть ображатися на чужу критику і засмучуватися через щонайменший «прокол». Дратуватимуть щоденна рутина, безгрошів’я, невлаштований побут… Необхідно набратися ангельського терпіння та залізної витримки, щоб уникнути чоловічих конфліктів та жіночих істерик.

Друга половина дня та вечір – саме час подумати про мир і домашній затишок. Непогані варіанти - зустрітися з давніми друзями, зробити щось гарне і корисне разом з близькими людьми, запросити гостей на чай і домашній пиріг. Але довго засиджуватись не варто – слід добре виспатись, відпочити й заспокоїтись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами